Varázslatos utakon

Mikszáth kúria

Prónay kilátó

Szondi kiállítótér

Bánk

Megújult honlapunk

2021. February 9. 00:00

Kedves Látogató!

Aki mostanában az rtdm.hu oldalára látogatott, az érzékelhette, hogy a külső, a dizájn jelentősen megújult. De ettől sokkal több is történt. Ami a színfalak mögött dübörög, az talán még jelentősebb.

A Nyugat-Nógrádi térség a VIRTOUR rendszer részeként újította meg szolgáltatásait és magát a teljes szolgáltatás struktúrát is.

Miről is van szó valójában. Alapvetően nem csak a honlap új, hanem az azt tápláló teljes adatbázis szerkezet, amely reményeink szerint XXI. századi színvonalon tudja kiszolgálni az érdeklődőket.

Adatbázisainkat egységes struktúrába rendeztük, amely eredményeképpen most már egy helyről tudjuk kiszolgálni akár a térségi látványosságokat, szolgáltatókat megjelentő Android applikációt, a kapcsolódó web oldalt, a tartalom menedzsment rendszer részét képező érintőképernyős termináljainkat, de a hirdetési felületet nyújtó úgynevezett signage rendszerünket is. Mindez tehát a VIRTOUR turisztikai rendszer világát tükrözi. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan ezzel az új struktúrával.

Az elmúlt hónapokban számos új tartalmi elem is bekerült adatbázisainkba. Aki figyelte 2020 nyártól kezdve facebook-os megjelenéseinket az láthatta, hogy igyekeztünk a térséget, annak látnivalóit számos vizuális elemmel is feldolgozni, kedvcsinálóként számos új kisfilm és kapcsolódó grafikai elem is elkészült. Megújultak kiadványaink is.

Bár a világ az ismert tényezők miatt némiképpen visszavett a fordulatszámból, mi a háttérben folyamatosan és megállíthatatlanul dolgoztunk. Ennek eredményei most már struktúrájában is láthatóvá kezdenek válni. Egy komoly új rendszert építettünk, és nem akartunk semmit elkapkodni. Az építkezés jelenleg is tart, de úgy érezzük, hogy a strukturális új alapokat jól raktuk le.

Most annak jött el az ideje, hogy az eddig elkészült tartalmakat folyamatosan közzé tegyük az új rendszerbe és ezeket egymásra építve váljanak egyre érthetőbbé és láthatóvá mindazon elemek, amelyet a térség XXI. századi turizmusának megalapozása érdekébe építettünk be.

Az elkövetkező hónapokban folyamatosan szeretnénk 1-1 új elemmel megismertetni a közönséget. Ezek részben itt, részben a facebook-on keresztül is publikálásra kerülnek. Folyamatosan figyeljük majd a visszajelzéseket és azok alapján hangoljuk, igazítjuk a tartalom és információ szolgáltatásunkat. Ezt tekinthetjük egyfajta finom hangolásnak is.

Az RTDM fejlesztő csapata ezúton invitál mindenkit erre az izgalmas felfedezésre!

Hasznos információk

Eseménynaptár
2024. April
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30