Varázslatos utakon

Mikszáth kúria

Prónay kilátó

Szondi kiállítótér

Bánk

Természet Háza

Általános információk- Ökörszem tanösvény: Természet Háza

A különlegesre, egyedire vágyók részére külön szolgáltatásként kitárjuk a Természet Háza kapuit is.

A természet háza egyedi lehetőséget  biztosít természetes egyensúlyunk megtalálásához, amellyel közelebb kerülhetünk az élővilág és természetes környezetünk megértéséhez is azáltal, hogy lecsendesedünk, és nyitottá válunk az új információk befogadására, önmagunk megismerésére.

Természetes környezetünk megértése elképzelhetetlen anélkül, hogy önmagunkat ne tudnánk mindezen csoda megértésére nyitottá tenni és elhelyezni a körforgásban ugyanúgy, mint a természetes környezetünk bármely más elemét. A természet háza ehhez segít hozzá minden érdeklődőt.

A természet házában olyan egyedi hangfürdő foglalkozást tartunk, amellyel bárki nyitottá válhat természetes környezetének, saját egyensúlyi állapotának megértésére. Ez a foglalkozás elsősorban felnőttek számára ajánlott, és mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.

Amennyiben tehát valamely csoport betekintést szeretne kapni a Természet Házába, vagy bármilyen kapcsolódó kérdése lenne, úgy kérjük ezt jelezze a regisztrációkor vagy akár a későbbiekben az okorszem@rtdm.hu e-mail címen.

Hasznos információk

Eseménynaptár
2024. July
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31